במטרה לשמור על רציפות תקיים עיריית ראשל"צ בחג הפורים את הפסטיבל במתוכנת מצומצמת בשל הקורונה, ותעביר אותו בשידור ישיר. הזוכים יקבלו מלגת לימודים על סך 10 אלפים שקל

תחרות המונולוג הקומי על שם ספי ריבלין תתקיים ב-25.2.2021 במתוכנת מצומצמת, שבמסגרתה יועבר האירועי בשידור ישיר מהיכל התרבות בעיר. המציגים ימוקמו על הבמה וחבר השופטים יישב באולם שיהיה ללא קהל. התושבים יוכלו לצפות באירוע בשידור ישיר בפייסבוק.
הסטודנטים בעלי הכישרונות הקומיים והדרמתיים הלומדים בבתי הספר למשחק בישראל, יציגו בתחרות המונולוג הקומי במסגרת פסטיבל הקומדיה על שם השחקן והקומיקאי האגדי. הזוכרים יקבלו מלגת לימודים מהמפעל המעודד והחשוב, שהפך למפגש שנתי של הדור הבא של הקומיקאים עם יוצרים ובמאים ואנשי תיאטרון מהטובים בארץ – חבר השופטים בתחרות.
Comments